Euro...Cyprus news

Τα νέα της Eurovison τρέχουν καί στο Κυπριακό «στρατόπεδο» και εμείς σας τα αποκαλύπτουμε!

Τα πάντα είναι έτοιμα για να πέσουν οι υπογραφές με την Ευρυδίκη και τον Δημήτρη Κοργιαλά αφού το ΡΙΚ θέλει πάση θυσία να αποφύγει τα περσινά παρατράγουδα με μηνύσεις και καταγγελίες που είχαν παρατηρηθεί μετά τον περσινό ανοιχτό διαγωνισμό επιλογής.

Η διεύθυνση του καναλιού αλλά καί οι τηλεθεατές είχαν απογοητευτεί από το περσινό επίπεδο των συμμετοχών στον ανοιχτό διαγωνισμό ενώ το ΡΙΚ θέλει πάση θυσία να περάσει η χώρα φέτος στον τελικό, μετά την περσινή αποτυχία της Αννέτ, γι' αυτό επιστράτευσαν γνωστά ονόματα που έχουν όμως κάτι το «διαφορετικό».

Η κυπριακή τηλεόραση πιστεύει ότι η παρουσία της Ευρυδίκης μαζί με τον σύντροφό της Δημήτρη Κοργιαλά θα έχει απήχηση και θα παρουσιάσει κάτι το διαφορετικό στους Ευρωπαίους τηλεθεατές που θα ψηφίσουν.

Το τραγούδι του Κοργιαλά είναι ένα πολύ δυνατό, dance κομμάτι με electro-pop επιρροές που ήδη, από την δισκογραφική εταιρία του συνθέτη, το θεωρούν σίγουρη επιτυχία στα club-charts, ανάλογη με αυτήν που έκανε το τραγούδι του «Μια φορά» στο εξωτερικό.

Οι πληροφορίες λένε ότι είναι εξ’ ολοκλήρου στα γαλλικά, χωρίς όμως να αποτελεί αυτό μειονέκτημα αφού ο Κοργιαλάς βρήκε έναν πολύ έξυπνο και «διεθνή» τίτλο κατανοητό σε κάθε γλώσσα.

Θα είναι η τρίτη φορά που η Ευρυδίκη θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διαγωνισμό της Eurovision και ήδη θεωρείται από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες τραγουδίστριες ανάμεσα στους fans του διαγωνισμού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι φαν της Ευριδίκης γράφουν ...

Θέλει να κάνει παιδί με τον Κοργιαλά

Ταιριάζουμε