Σήμερα η διάσκεψη τύπου του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου

Το ΡΙΚ διοργανώνει σήμερα το απόγευμα διάσκεψη τύπου στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, αναφορικά με την επιλογή του για εκπροσώπηση της Κύπρου από την Ευρυδίκη και τον Δημήτρη Κοργιαλά.

Σήμερα στις 6:15 το απόγευμα, το ΡΙΚ δίνει συνέντευξη τύπου με θέμα την κυπριακή συμμετοχή στο Διαγωνισμό Τραγουδιού Γιουροβίζιον 2007. Η διάσκεψη θα μεταδίδεται ζωντανά από την εκπομπή «Ανθρώπινα και Απλά» του ΡΙΚ1.

Στη διάσκεψη θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες για την απόφαση ανάθεσης της φετινής συμμετοχής της Κύπρου στην Ευρυδίκη και τον Δημήτρη Κοργιαλά. Μια απόφαση στην οποία, σύμφωνα με καινούριο δημοσίευμα της εφημερίδας "Ο Φιλελεύθερος", οδηγήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΙΚ από άτομα εντός του Ιδρύματος με τη δικαιολογία ότι δεν υπήρχε πλέον χρόνος για προκήρυξη διαγωνισμού.

Τα αρνητικά δημοσιεύματα αναφορικά με τον τρόπο επιλογής της Ευρυδίκης και του Δημήτρη Κοργιαλά στον «Φιλελεύθερο» έχουν γίνει πια καθημερινό φαινόμενο. Κι αυτό είναι κάτι που δεν προβλέπεται να σταματήσει σύντομα, ειδικά μετά την απόφαση του Ιδρύματος να παραχωρήσει την πρώτη συνέντευξη του ζευγαριού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο περιοδικό «People» των Ειδικών Εκδόσεων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι φαν της Ευριδίκης γράφουν ...

Θέλει να κάνει παιδί με τον Κοργιαλά

Ταιριάζουμε