Κύπρος: Δεν έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία

Μετά από επικοινωνία της ιστοσελίδας μας με την δημόσια τηλεόραση της Κύπρου, σχετικά με την είδηση που δημοσιεύσαμε πριν λίγες ημέρες και θέλοντας να μάθουμε περισσότερα για την συμμετοχή της Κύπρου στον 52ο διαγωνισμό, λάβαμε την εξής απάντηση, Η συμφωνία με την Ευριδίκη δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Μάθαμε ότι η Ευριδίκη και το ΡΙΚ δεν έχουν οριστικοποιήσει την συμφωνία για να είναι εκείνη η εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό, από ότι φαίνεται η Ευριδίκη δεν συμφωνεί με κάποιους από τους όρους που έχει θέσει το ΡΙΚ. Όσο αφορά το τραγούδι το οποίο και στο προηγούμενο δημοσίευμα μας σας είχαμε ανακοινώσει ότι θα είναι στα γαλλικά, η απάντηση που πήραμε ήταν η εξής: το ΡΙΚ δεν έχει ακούσει κανένα τραγούδι.

Το σίγουρο πάντως είναι και μετά από την επικοινωνία που είχαμε με το ΡΙΚ ότι δεν θα διοργανωθεί τελικός, αφού οι διαμαρτυρίες των Κυπρίων για νοθεία αποτελεσμάτων στον περσινό τελικό ήταν τόσο έντονες όπου το ΡΙΚ θέλει να τις αποφύγει.

Ελπίζουμε σύντομα το ΡΙΚ να ανακοινώσει τον εκπρόσωπο της χώρας στον διαγωνισμό, για οτιδήποτε νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους.


πηγή: ΡΙΚ
Κείμενο: Κων/νος Κλήμης

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3:48 μ.μ.

    Oxi telika exei oristikopiithei oti afth tha einai h ekprosopos ts Kyprou me tn korgilla to tragoudi tha to akosoume sts 23tou fevrarh se idikh ekpomph tou rik1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι φαν της Ευριδίκης γράφουν ...

Θέλει να κάνει παιδί με τον Κοργιαλά

Ταιριάζουμε