Από το ροκ ως το λαϊκό, μια ανάσα δρόμος!

Μπερδεύει ήχους και ρυθμούς το νέο σχήμα στη Σφεντόνα!

Μια δυναμική τετράδα, γεμάτη ενέργεια και διάθεση να μας ξεσηκώσει έρχεται στη σκηνή της Σφεντόνας την Τετάρτη 8 Μαρτίου! Ο Στέλιος Ρόκκος, ο Γιάννης Βαρδής, η Ελένη Πέτα και η Ευρυδίκη μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν στη Θεσσαλονίκη, κατεβαίνουν τώρα και στην Αθήνα με ένα πρόγραμμα που θα κάνει τις νύχτες μας ομορφότερες!

Αληθινή διασκέδαση με τραγούδια επιλεγμένα απ' όλο το μήκος και το πλάτος της ελληνικής δισκογραφίας, με έμφαση στο ρυθμό στο πρώτο μέρος και με το λαϊκό να γίνεται πρωταγωνιστής στο δεύτερο. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους εκείνους που αγαπούν το καλό τραγούδι, πέρα από είδη και ταμπέλες και το ανακαλύπτουν στις διαφορετικές όχθες του τραγουδιού.

Γι' αυτό μην ξαφνιαστείτε αν στο ίδιο βράδυ ακούσετε από Τσιτσάνη μέχρι Σιδηρόπουλο και από Καζαντζίδη μέχρι Μπομπ Ντίλαν! Εκεί που η ηλεκτρική κιθάρα συναντά το μπουζούκι και εκεί που τα ντραμς δίνουν πάσα στο βιολί, γεννιέται η γοητεία αυτού του προγράμματος. Αν σας αρέσουν τα λαϊκά, αλλά ακούτε και ροκ, αν το ζεϊμπέκικο δεν είναι τελικά και τόσο μακριά από ένα ροκ κιθαριστικό σόλο, τότε θα περάσετε καλά στη Σφεντόνα, θα πάτε και θα ξαναπάτε.

Δεν θα λείψουν τα τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο των τεσσάρων τραγουδιστών. Ο Στέλιος Ρόκκος, ο πιο έμπειρος της παρέας, τραγουδοποιός και ερμηνευτής πολύ αγαπητός στο ευρύ κοινό, μοιράζεται μαζί μας τα "Δικά" του "Πράγματα" και όχι μόνο, ο Γιάννης Βαρδής νεότερος και με ήδη λαμπρή και γεμάτη επιτυχίες πορεία πίσω του σε πολύ καλή στιγμή "Μετά" την έκδοση της ομώνυμης τελευταίας του δουλειάς, η Ευρυδίκη που έχει ενθουσιάσει με τις επιδόσεις της και το νέο της πρόσωπο, μπαίνει κι εκείνη "Στο ίδιο βαγόνι", στο οποίο συνυπάρχει επίσης "Δυνατά", καταθέτοντας το δικό της στίγμα με τη μοναδική παρουσία της η Ελένη Πέτα!

Μια τετράδα που έχει αναπτύξει ιδιαίτερη χημεία, που χαμογελά πλατιά που ξέρει να περνά καλά και να μεταδίδει αυτή τη διάθεση και στο κοινό, ανοίγοντας μονοπάτια χαράς και αληθινής ψυχαγωγίας.

Παραστάσεις: κάθε Πέμπτη στις 11.00 μ.μ. Παρασκευή και Σάββατο 11.30 μ.μ. Κυριακή 10.00 μ.μ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι φαν της Ευριδίκης γράφουν ...

Θέλει να κάνει παιδί με τον Κοργιαλά

Ταιριάζουμε