Τα πρώτα Κυπριακά Μουσικά βραβεία είναι γεγονός!

Σε μία λαμπερή τελετή την Τρίτη 20 του Ιούνη, κάτω από τον έναστρο ουρανό της Λευκωσίας, στο Στάδιο ΓΣΠ θα απονεμηθούν τα Μουσικά Βραβεία Κύπρου που διεξάγονται για πρώτη φορά φέτος στο νησί της Αφροδίτης! Πρόκειται για μία παραγωγή που διοργανώνει η εταιρία Γαλαξίας, σε συνεργασία με το Cyprus Collage, την All Records, την IFPI και τον εκδοτικό οίκο "Δίας" που εδρεύει στο νησί.

Στην εκδήλωση θα βραβευτούν οι καλλιτέχνες που ξεχώρισαν κατά την περίοδο από την 1η Μαρτίου 2005 μέχρι τις 31 Μαρτίου 2006 με τα τραγούδια και τις εμφανίσεις τους. Συγκεκριμένα θα βραβευτούν ο καλύτερος τραγουδιστής, η καλύτερη τραγουδίστρια, το καλύτερο συγκρότημα, ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης, το καλύτερο τραγούδι, ο καλύτερος δίσκος και το καλύτερο video clip. Εκτός αυτών θα απονεμηθούν βραβεία στη καλύτερη συναυλία της χρονιάς και για τα πρώτα σε πωλήσεις albums της ελληνικής και ξένης δισκογραφίας. Ειδικό βραβείο θα δώσουν οι ακροατές του Love Radio που θα αναδείξουν με τις ψήφους τους το πιο ερωτικό κομμάτι της χρονιάς. Όσον αφορά στο φετινό τιμητικό βραβείο, θα απονεμηθεί στον Γιώργο Θεοφάνους για την προσφορά του στο Ελληνικό τραγούδι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κύπριος συνθέτης τη βραδιά της απονομής θα παρουσιάσει επί σκηνής μερικά από τα πιο γνωστά κομμάτια που έγραψε με συνοδεία παιδικής χορωδίας.

Οι 13 κατηγορίες καταρτίστηκαν από τους διοργανωτές των βραβείων ενώ τους νικητές ανέδειξαν με τις ψήφους τους τα μέλη μιας ειδική επιτροπής την οποία αποτελούν άνθρωποι των media και οι διευθυντές των δισκογραφικών εταιρειών που ανήκουν στην IFPI. Το κυπριακό κοινό δικαιούται να ψηφίσει μόνο για τις κατηγορίες του τραγουδιού της χρονιάς και του καλύτερου video clip με τηλεψηφοφορία, γραπτά μηνύματα, μέσω διαδικτύου και με ψηφοδέλτια που μπορούν να βρουν σε επιλεγμένα σημεία.

Παρουσιαστές τις μεγάλης βραδιάς θα είναι η λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια και ο Θέμης Γιωργαντάς, ενώ για να παραδώσουν βραβεία επιστρατεύτηκαν η Ναταλία Γερμανού, ο Νίκος Παπαδάκης, η Θάλεια Ματίκα, ο Μέμος Μπεγνής και πολλοί άλλοι.

Το δυναμικό παρόν τους τη βραδιά της απονομής θα δώσουν μεταξύ άλλων η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Πασχάλης Τερζής, η Άννα Βίσση, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Αντώνης Ρέμος, η Έλενα Παπαρίζου, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Σαρμπέλ, η Βανέσα Αδαμοπούλου, η Τάμτα, η Χρύσπα, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Ευρυδίκη, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, η Ευσταθία, ο Μιχάλης Εμιρλής, η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Νίκος Μακρόπουλος, η Κέλλυ Κελεκίδου, ο Μάνος Πυροβολάκης, οι C-real και οι Going Through!

Εν κατακλείδι αξίζει να αναφερθούμε και στο βραβείο που θα κερδίσουν οι νικητές τις βραδιάς, που δεν είναι άλλο από ένα αγαλματίδιο που θα απεικονίζει τη θεά Αφροδίτη!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι φαν της Ευριδίκης γράφουν ...

Θέλει να κάνει παιδί με τον Κοργιαλά

Ταιριάζουμε