Όλα όσα είπε η Ευρυδίκη στον Θέμη

Στα studios του Mad βρέθηκε πριν λίγο η Ευρυδίκη, για να μιλήσει για όλα στον Θέμη Γεωργαντά - διαβάστε όλα όσα είπε!

Η συζήτηση ξεκίνησε με την Ευρυδίκη να μιλάει για το τελευταίο της album, "Στο Ίδιο Βαγόνι", που, ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του, συνεχίζει να παρουσιάζει στις live εμφανίσεις της...Νέο υλικό? "Δεν πιέζομαι, δεν βάζω χρονικά περιθώρια, όπως δήλωσε η ίδια. Πάντως, αν οι συνεργάτες της και η ίδια είναι έτοιμοι, ελπίζει ο νέος της δίσκος να είναι έτοιμος μέχρι το φθινόπωρο.

"Είμαι καλά" απάντησε η Ευρυδίκη όταν η συζήτηση έφτασε στην προσωπική της ζωή, ξεκαθαρίζοντας ότι προτεραιότητα στη ζωή της έχει "το αγγελούδι της", δηλαδή ο γιος της, 'Αγγελος, που, όπως είπε είναι ένα αρκετά ώριμο παιδί που θέλει να βλέπει τη μητέρα του ευτυχισμένη.

Στη συζήτηση της Ευρυδίκης με τον Θέμη αναφέρθηκε, φυσικά, και το hot hot hot θέμα της Eurovision. Όπως είπε η Ευρυδίκη, αν και της άρεσαν πολύ όλα τα κομμάτια, και η ίδια πιστεύει ότι είναι καλύτερο που η 'Αννα Βίσση θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με τη μπαλάντα "Everything", αφού "της δίνει την ευκαιρία να δείξει την ψυχή και την φωνάρα της".

Όσον αφορά στις εμφανίσεις της στη Σφεντόνα, μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο, τον Γιάννη Βαρδή και την Ελένη Πέτα, αυτές θα συνεχιστούν μέχρι την Κυριακή των Βαΐων, ενώ, όπως είπε η Ευρυδίκη, είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται επί σκηνής με τους δύο τελευταίους.

Ώρα για το παιχνίδι με τα βελάκια και η Ευρυδίκη δηλώνει: το απωθημένο της είναι μια μουσική παράσταση, δεν θα έκανε ποτέ πλαστική για να βελτιώσει κάτι στην εμφάνισή της, αν δεν είχε σοβαρό πρόβλημα, ενώ όταν ήταν μικρή είχε στο δωμάτιό της αφίσες του Elvis Presley, του Bruce Lee αλλά και του John Taylor των Duran Duran, όχι όμως του Jacques Brell που θαυμάζει πολύ μέχρι σήμερα.

Η εκπομπή ολοκληρώθηκε με την Ευρυδίκη να ερμηνεύει live & unplugged το opening track του τελευταίου της album, "Αυτό Που Πάντα Ήξερα ('Αγγελοι Εραστές)" αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του Mad!

Μείνετε συντονισμένοι στο mad.tv για να δείτε ολόκληρη την εκπομπή μέσα από το section "Συνεντεύξεις"!


Η Ευρυδίκη αναφέρεται στο τελευταίο της album, \'Στο Ιδιο Βαγόνι\', ενώ μιλάει για το πότε σχεδιάζει να βγάλει καινούργιο δίσκο.
Ευρυδίκη ΟΚ 03/06 Part1

Ο Θέμης διαβάζει τα μηνύματα των τηλεθεατών, ενώ η Ευρυδίκη μιλάει για τον Δημήτρη Κοργιαλά και μας λέει τη γνώμη της για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision.
Ευρυδίκη ΟΚ 03/06 Part2

Μιλάει για τις νυχτερινές της εμφανίσεις μαζί με τους Στέλιο Ρόκκο, Γιάννη Βαρδή και Ελένη Πέτα. Παίζουν το παιχνίδι με τα βελάκια και η Ευρυδίκη απαντά σε όλες τις ερωτήσεις.
Ευρυδίκη ΟΚ 03/06 Part3

Η εκπομπή κλείνει με την Ευρυδίκη να τραγουδά unplugged το 'Αυτά Που Ηξερα (Αγγελοι Εραστές)'.
Ευρυδίκη ΟΚ 03/06 Unplugged

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι φαν της Ευριδίκης γράφουν ...

Θέλει να κάνει παιδί με τον Κοργιαλά

Ταιριάζουμε