2 χρόνια Συρμός και ένα μεγάλο party

Ο ΣΥΡΜΟΣ συμπληρώνει δύο χρόνια λειτουργίας και γιορτάζει τα γενέθλια του με ένα μεγάλο πάρτι, παρέα με τους φίλους του.

Στα μουσικά ταξίδια που πήραν μέρος στη σκηνή του Συρμού περισσότεροι από 100 καλλιτέχνες και σχήματα, από καταξιωμένους και παλιούς γνώριμους δημιουργούς μέχρι σχεδόν ερασιτεχνικές παρέες που βρήκαν ένα πρώτο βήμα για να παρουσιάσουν τη δουλεία τους στο μουσικό κοινό.

Αυτός ο ζεστός χώρος έγινε το πλαίσιο για να ακουστούν οι πιο κεφάτες, δυναμικές και αγαπημένες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής: ο Διονύσης, Τσακνής, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Στέλιος Βαμβακάρης, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, η Μαριώ, ο Σωκράτης Μάλαμας, η Μαρία Θωΐδου, η Ευρυδίκη, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο Γιώργος Αλουπογιάννης, ο Στάθης Δρογώσης, ο Κώστας Λειβαδάς η Ανδριάνα Μπάμπαλη, ο Γιάννης Χαρούλης, οι Domenica, οι Socrates, το Φτηνό Ευέλικτο Μουσικό Δυναμικό και πολλοί άλλοι.

Για όλα αυτά ο ΣΥΡΜΟΣ ετοίμασε μια ξεχωριστή βραδιά, παρέα με καλεσμένους από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του μουσικού δρομολογίου του. Επί σκηνής θα βρεθούν οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μίλτος Πασχαλιδης, Νίκος Ζιώγαλας, Στάθης Δρογώσης, Ευσταθία, Μάνος Ξυδούς, Νίκος Πιπινέλης, Ευρυδίκη, Δημήτρης Κοργιαλάς, Γιάννης Χαρούλης, Ελισάβετ Καρατζόλη, Κώστας Λειβαδάς, Τρίλιζα, Έτσι Ντε κ.ά.

Στις: 22:30. Τιμή εισόδου με ποτό: 15 ευρώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι φαν της Ευριδίκης γράφουν ...

Θέλει να κάνει παιδί με τον Κοργιαλά

Ταιριάζουμε