Ευρυδίκη "Στο ίδιο βαγόνι "

Στο ίδιο βαγόνι μας φιλοξενεί η Ευρυδίκη για ένα ταξίδι αναψυχής που διαρκεί 50 περίπου λεπτά και... δεκατρία τραγούδια.

Ένα βαγόνι γεμάτο χρώματα , ήχους , μορφές, αρώματα, ρυθμούς διαφορετικούς... Στοιχεία που συνθέτουν τη μουσική προσωπικότητα της Ευρυδίκης μετά από τη δεκαπεντάχρονη πορεία της στη δισκογραφία. Δυναμική και τολμηρή και σ΄ αυτή τη δουλειά χωρίς να χάνει την ευαισθησία στην ερμηνεία που πάντα την χαρακτηρίζει.

Η συνεργασία της με το Δημήτρη Κοργιαλά την φέρνει μπροστά σε νεές προκλήσεις , παιχνίδια με τους ήχους αλλά και παιχνίδια του μυαλού και της καρδιάς. Στιγμές μελωδικές , άλλες φορές πιο ροκ , άλλες πιο electro και κάποιες άλλες μας παρασύρει σε μονοπάτια παραδοσιακά τραγούδια σε μουσική και στίχους του Δημήτρη Κοργιαλά , σε τρία τραγούδια συνεργάζεται στο στίχο με τη Λίλιαν Δημητρακοπούλου, δυο τραγούδια συνθέτει η ίδια η ερμηνεύτρια και μια διασκευή από τους Puzzle και τον Δημήτρη Κοργιαλά στο «Τέσσερα και τέσσερα» (κυπριακό παραδοσιακό)

Σ΄αυτό το καινούργιο album υπάρχει έντονο το μουσικό στίγμα του Δημήτρη Κοργιαλά ο οποίος μας εκπλήσσει συνθετικά με τα εξαιρετικά «Ζωή να μπω» , «Αυτό που πάντα ήξερα» , το «ποτάμι μαύρο» και μας συγκινεί ήδη με το τραγούδι που αγάπησαν αμέσως τα ραδιόφωνα «Στο ίδιο βαγόνι». Επίσης έκπληξη αποτελούν και τα δυο ντουέτα «Μόνο εσένα» με την Τζόρτζια των ΜΠΛΕ και «Θέλω τόσο να σε δω» με τον Δημήτρη Κοργιαλά.

Αυτό το μουσικό ταξίδι με το «βαγόνι» της Ευρυδίκης σίγουρα θα σας συγκινήσει και θα σας ενθουσιάσει.

Επιβιβαστείτε...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι φαν της Ευριδίκης γράφουν ...

Θέλει να κάνει παιδί με τον Κοργιαλά

Ταιριάζουμε